Fem & M

Hey, daar ben je dan; je bent op de juiste plek.
Wij zijn Fem & M en timmeren al een tijdje aan onze weg. Begonnen als Marie & Antoinette zaten wij een tijdlang niet lekker in ons vel, tot onze transformatie naar Fem & M.

Na wat kansloze missies was al gauw de naam voor de voorstelling geboren. De zoektocht naar de zin en onzin van het leven bracht ons dichter bij onszelf.

“Fem & M spelen ‘KANSLOOS’; een programma vol met eigen liedjes over de dingen die hen zoal bezighouden nu het leven in rap tempo richting de tweede helft gaat. Met rake observaties uit verrassende hoeken bezingen zij het leven zelf, met alle ongemakken van dien, maar vooral ook de lol in het leven. Herkenbare situaties brengen ze met een vette knipoog al raken ze ook ineens de gevoelige snaar met een lied wat helemaal klopt. ‘Kansloos’ geeft je een hartverwarmende avond. Zo één die je door elkaar schud om vervolgens een glimlach om je mond te toveren, wetende dat je gelukkig niet de enige bent.”

“Eerlijk gezegd wist ik van te voren niet zo goed wat ik kon verwachten. Maar serieus: hoe leuk, soms herkenbaar, gezellig, professioneel en lachwekkend was jullie voorstelling! Echt top. En wat een diversiteit aan nummers, chapeau! Jullie verdienen wat mij betreft echt een groter podium! Heerlijk avondje lachen gehad.”

“Lieve Fem & M, jullie voorstelling was fantastisch , grappig , mooi, ontroerend. Teksten, zang en uitvoering professioneel! De sfeer huiselijk en warm , het voelde als “thuis”. We hebben genoten!”

“Heb echt genoten van jullie voorstelling ‘Kansloos’. Ontwapenend, ontroerend en ontspannend!”

“Ik heb erg van jullie voorstelling genoten! Leuke, melodieuze liedjes die gemakkelijk in het gehoor liggen. Grappige teksten, verrassende vondsten en wendingen.”

Fem & M speelden bij:

29 augustus @Bij Katrien UITVERKOCHT!

16 augustus 2020 “Kansloos” @Bij Katrien

12 juli 2020 “Kansloos” @Bij Katrien

@zaterdag 28 maart 202o om 20.00 uur, voorstelling “Kansloos”, Bij Katrien, Schilderstraat 33 in Den Bosch  Ging helaas niet door vanwege Corona!

zaterdag 25 januari 2020, Première voorstelling “Kansloos”, Bij Katrien, Den Bosch

Foto’s: Peter Veenstra

december 2019, try out “Kansloos”, Bij Katrien, besloten voorstelling

oktober 2019, try out “Kansloos” in Sint-Michielsgestel

april 2019, het Pieckfestival in Drunen

april 2019, voor B in motion in Den Bosch